Krijttekening van samenwerkende mannetjes

Doe mee!

Participatieve feestwebsite n.a.v. 50 jaar VUB

Logo 50 jaar VUBIn 2019-2020 viert de Vrije Universiteit Brussel haar vijftigjarig bestaan. Naar aanleiding van dit jubileum zetten CAVA en de Dienst Marketing, Communicatie en Evenementen van de VUB hun schouders onder een feestwebsite. CAVA is verantwoordelijk voor het participatieve en historische luik van deze website, 'Terug in de tijd'.

Het hele jaar door blikken we terug op het ontstaan en de evolutie van onze Alma Mater. Daarvoor verzamelt CAVA straffe verhalen, grappige anekdotes, leuke weetjes en toffe filmpjes en foto’s. Alumni, professoren, ATP’ers, onderzoekers en studenten worden allen uitgenodigd hun verhaal te delen met de hele VUB-gemeenschap.

Alles wat met de VUB en het leven op en rond de campussen te maken heeft is welkom. Van die markante prof tot je bruisend kotleven. Van je eerste les in de snijzaal tot de bezetting van gebouw M. Van die bijzondere student tot dat eureka-gevoel bij je onderzoek. Van die onvergetelijke ervaring op Erasmus tot die memorabele TD in het BSG. Van je eerste Saint Verhaegen tot je eerste (of laatste) werkdag aan de VUB.

Doe mee en maak van het feestjaar een memorabel jaar! Deel je verhaal en upload je beeldmateriaal. Het team van CAVA verwerkt je inzending en neemt ze op in het archief. Indien nodig nemen ze contact met je op. Je inzending maakt kans om gepubliceerd te worden op de feestwebsite van de Vrije Universiteit Brussel.