Benny Box en Betty Bit: Mappenstructuur

Je leeft in een wereld van digitale documenten. De interessante documenten wil je bijhouden, maar zonder mappen dreigt het snel te verzanden in chaos. Je vindt verslagen of foto’s niet gemakkelijk terug. Zeker als je met meerdere personen je weg wil vinden in alle documenten van je organisatie, moet je werken met een logische structuur. Ooit wil je de documenten doorgeven aan iemand anders, maar dan niet alles door elkaar. Hoe zorg je ervoor dat je systeem duurzaam is? En waar moet je dan op letten?
In deze vorming krijg je tips en tricks voor een betere mappenstructuur. We hebben niet alleen aandacht voor het maken van een goede ordening, maar ook voor het overschakelen naar een betere werking.

Deze vorming is een organisatie van CAVA, AMVB, AVG-Carhif, Archiefbank Vlaanderen, Heemkunde Vlaanderen, Centrum Vlaamse Architectuurarchieven, Het Firmament, Resonant en VVBAD.

Deze zelfde cursus wordt ook georganiseerd in Genk (op 14/10), in Brussel (op 17/10), in Gent (op 19/10), in Bunsbeek (op 24/10) en in Antwerpen (op 09/11).

Praktische informatie

Tijdens de cursus ontvang je cursusmateriaal en een drankje.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via VVBAD. Voor meer informatie kan je terecht bij Hendrik Vandeginste of op het telefoonnummer 015/20.51.74.

Doelgroep: Dit is een cursus voor iedere organisatie die documenten digitaal bewaart. Je verwerft een basiskennis voor een betere werking.

Adres: Deze cursus gaat door in het VC Mozaïek te 8500 Kortrijk, Overleiestraat 15a.

5 oktober 2017 van 19:00 tot 21:00 Add to personal calendar